Köttbullar brukar jag också göra och det är alltid bra att ha ett lager på lut i frysen. Låter som en bra syssla för tid tar det och nu när dagarna är ganska korta kan man lika göra ordna med sådant som ma ändå tänkt att fixa till.
Pulvermos, tja som nödproviant under fjällvandringar och ute till sjöss. Vet att skolorna förr serverade det....Men tur att smaken är olika.
Jag har Felix delikatessbullar i frysen. Man vet aldrig när det uppstår ett "nödfall" ;-)
Fast hemmagjorda är såklart godast :-D
Hahaha, jag uppskattar dina hemmagjorda mest nu! (Men kan fortfarande vara svag för mamma Scans också 😉)
Mammas köttbullar är alltid bäst÷)
Ika äter säkerr dina hemgjorda bullar ska du se÷)I år är jag inte så tidig att laga mat som alla andra år. Jag har ett par dagar innan jul på mig÷) Som Emma sade du kan alltid frysa in köttbullar.
Som Emma sade det går alltid att frysa in köttbullar om det blir över. I år är jag sen med julmaten. Jag har några dagar innan till förfogande. Bra att du utnyttjade den gråa trista dagen till pyssel.
URL: http://solsomsol.blogspot.com
Jamen eller hur!!! Jag är en hejare på att göra köttbullar, har fått order om dem några år här nu till julafton. Men i Sverige ville framför allt mannen min helst ha Scans. Pfft! Potatismospulver har jag bara köpt en gång tror jag sedan jag flyttade hemifrån. Tror jag aldrig använde det ...
Smart där att börja redan nu! Det är ju bara att slänga in i frysen. Ska nog också ta och göra det.